onsdag 29 februari 2012

"Skandal om de torskar..." - Kommunens spelare psykar Moo

MARIEBERG. Klubbledningen går till attack mot Moo:s spelare inför prestigemötet. Och Kommunens spelare gör allt för att psyka motståndarna. - Det skulle vara en skandal om de torskade mot oss, säger stjärnan Filip Dalarn. Samtidigt kan Kommunens blogg avslöja Klubbledningens generösa bonus vid seger mot Moo.

Allround-esset Nils Dahlberg gör allt för att få sina spelare så kaxiga som möjligt inför prestigemötet mellan Moo och Kalmar Kommun i brommahallen på lördag.

- Gör vi ett tidigt mål och spelar disciplinerat defensivt, då är vi bra. Och kan inte Västertorps och Halva Inne stoppa oss i det läget, då tror jag inte Moo kan göra det heller, säger Dahlberg.

Den växjöska kommunalarbetaren är på ett strålande snackhumör sedan han haft en riktigt bra start på veckan med sina studier. Och delar ut en verbal tackling på Moos backar..

- De är några skicklig spelare. Men de spelar juniorfotboll fortfarande, säger Dahlberg och fortsätter:

- Jag hoppas han de korta killen slår någon indianare mot oss också.

Kommunens generösa bonus i potten

Martin boll vet väldigt lite om Moos taktik på lördag.

- De har mött oss en gång tidigare i år. Men jag har ingen aning om hur de är, säger boll som inte medverkade i matchen.

boll verkar också tycka att Kommun-veteranen Sebbe Fors är överskattad, trots att han blivit allt bättre under säsongen.

- "Bebbe" kommer aldrig loss. Han kör mest fast i försvarszon, säger boll.

Moos lirare andas optimism i sin andra möte med Kommunen. En seger skulle inte bara innebära att de har en teoretisk chans att vinna sitt första guld, det skulle även bli deras största framgång hittills.

Men i potten finns den generösa bonusen för Kommunens krigare.

Slår laget Moo nu på lördag så får truppen dela på en okänd summa svenska kronor, enligt Kommunens bloggs källor. Skulle Kommunen gå hela vägen och vinna med tvåsiffrigt får de dela på 2,7 miljoner.

- Det finns inget lag vi hellre vill slå än Moo, säger Sebbe och lägger till:

- Jag behöver pengarna.

"De har mycket att förlora"

Pånyttfödda stjärnan AIK-Henke säger:

- De har mycket att förlora. Det skulle vara helt sjukt om de torskade mot oss, det är ju som om Brasiliens landslag skulle möta Gnagets P10-killar. Det är klart de är favoriter.

Tvåmålsskytten Back-Kalle hoppas på en ny 5-0-förlust för Moo. Precis som i mötet mot Söderort.

- Jag såg den matchen. Det är det som är roligt med sport. Ibland vinner inte bästa laget.

Forwarden Gaston:

- Vi har haft en fantastisk defensiv, bra målvakter och bra kontringar. Vi spelar ganska tight och äckligt och är ganska skarpa framåt. Vi ser gärna att det blir en jobbig och tråkig match.

Kalmar Södra-profilen David G ser ingen anledning till överdriven respekt för Moo:

- Moo är bra, men de är inte Kalmar Södra.


/Klubbledningen

Inga kommentarer: