måndag 7 februari 2011

Inför: FC Söderport-Kalmar Kommun del 1


Dags för derby igen. Sen vi möttes senast ser läget lite annorlunda ut. Vi föll som en sten i sötvatten då och tabelläget har inte riktigt blivit som vi hade hoppats. FC Söderport leder, No 1 Video ligger tvåa och vi trea. Det är svängigare än någonsin för oss. Upp och ner som ett flipperspel.

Efter att vi spelade ut No 1 Video för lite drygt en vecka sen, har de åkt på ytterligare en förlust och nu leder de inte ens serien längre. Det gör Söderport. De har tagit över kommandot efter en övertygande 10-0-vinst mot Mammas pojkar i lördags. Det går som på räls för killarna just nu. Grattis från oss i Kommunen!

Halva säsongen är avklarad och vi får väl kanske nöja oss med att vi faktiskt ligger trea, även om ambitionen (i vanlig ordning) var bra mycket högre när säsongen började. Hur som helst, vi har vittring på guldet och nu på lördag har vi inte bara DERBY (så när man kan komma i korpsammanhang) utan också en riktig sexpoängsmatch. Vilken fest, och, vilket ödmjukt tilltal det helt plötsligt blev i bloggen!

Ingen match förra veckan, Gamarna lämnade W.O. så let's live on that high feeling of vinsten mot dåvarande serieledarna lite till! Vi har lite nya idéer i laget som vi har börjat följa och det ska bli intressant att se om det fungerar bättre mot Söderport på lördag än i premiären.

/ Klubbledningen

Inga kommentarer: