torsdag 25 november 2010

Premiär (Med inhopp)

Välkommen till Kalmar Kommuns blogg inomhussäsongen 2010. Här kommer du kunna läsa om precis allt som händer i laget. Alla mål, missar och matcher. Det är här du kommer få de senaste nyheterna och rykterna först.

På lördag är det seriepremiär. Vi inleder vår tredje inomhussäsong mot våra vänner och rivaler i FC Söderort. Det talas mycket om kontinuitet i den moderna fotbollen. De mest framgångsrika talar om långsiktighet, har tydliga mål och bygger från grunden. Vi i Kalmar Kommun har lärt oss och den här gången vågar vi hävda att truppen är bättre, stabilare och piggare än någon annan uppställning vi någonsin presenterat. Vi sticker inte bara ut hakan i år genom att säga att vi ska vinna hela rubbet. Från klubbledningens sida lovar vi dessutom att vi kommer stå som obesegrade när di hele är øver så att säga.

På lördag är det dags och som vi har väntat. Vi avslutade utomhussäsongen med sex raka (!) utan förlust och har bjudit på ett stundtals bländande spel i korp-cupen inomhus. När vi mötte FC Söderort senast i tävlingssammanhang vann vi med 3-1. Sedan tidigare har vi mötte dem fyra gånger, två tävlingsmatcher och två träningskamper. Vi har delat på antalet vinster och det blir definitivt ingen lätt match på lördag. Men med den Framgångsmaskinen som vi skapat och det samförstånd och samspel som vi byggt upp är chanserna stora att vi kommer krossa dem.

Efter att ha granskat de andra lagen i serien tar sig klubbledningen traditionsenligt an att tippa tabellen, mycket nöje:


Kalmar Kommun Vi är bättre än någonsin. Dessutom är det vår tur i år!
-------------------------------------------------------------------------
No 1 Video kom trea i sin grupp förra året, imponerade, kan bli svårslagna
FC Söderort Historiskt sett är vi jämna, men den förfining av laget och den senaste tidens resultat talar sitt tydliga språk, vi har varvat Söderort.
905-orna verkar vara ojämna, torskade bl a med 10-0 förra säsongen, men tog sig samman och kan överraska
Polonia Gol Kallas Polonia Gojs Boys och lär inte ställa till några problem. Är van vid bottenstrider och lär klara sig kvar. Är produktiva framåt, men för labila bakåt.
Stadslaget Döpt efter en låt av Fattaru och Fjärde Världen, kom näst sist i sin serie, killarna från stan ska nog inte ha allt för stora förhoppningar inför säsongen
-------------------------------------------------------------------------
Mammas Pojkar näst sist, näst sist.
Gamarna Oldboys Hamnade sist på blott en poäng förra året, om vi får vara lite sportjournalistiskt vitsiga här så kan man ju säga att "Oldboys sjunger på sista versen".Värt att notera:

-Teljfors har onekligen placerat oss i en svag serie. Tack!

-Hallmer. Kommer. Göra. Ett. Inhopp. På. Lördag.

-Som vi har längtat.

---------------------------------------------------------------------------Vi ses på lördag!

/Klubbledningen

1 kommentar:

Sebastian sa...

Ses på Lördag grabbar....

/Sebbe, FC Söderort