lördag 18 december 2010

En godkänd start

Bloggandet kom av sig efter det högst oväntade debaclet mot våra rivaler FC Söderort. Vi gjorde antagligen vår sämsta match någonsin och det spelade ingen roll att Jensa Kirketerp storspelade och räddade bollar i stor stil. Vi var nere på botten. Ännu en dålig säsongsstart för inomhussäsongen och vi som trodde vi lärt oss vid det här laget. Matchen därpå var det som ett helt annat lag som ställde upp, samma spelare men med ett fungerande spel som ledde oss till en, resultatet till trots, övertygande seger mot Stadslaget. Mot Polonia Goys Boys stod Filip i mål, utan handskar med enbart sockor på fötterna. Vi klarade 2-2 och idag fullbordade vi den tredje raka matchen utan förlust genom att besegra 905:orna med 2-0.

Idag var Gurkish tillbaka på allvar. Trots experternas avrådan besteg han planen och glänste kanske inte som i fornstora dagar. Gick inte in i närkamperna med tidigare självklarhet men han avgjorde matchen med sina två mål. Det räcker så. Erik höll sin första nolla för säsongen och vi har äntligen tagit vår första lagbild, efter två år i korpen. 905:orna verkade främst vara ute efter att slå något slags mygelrekord. De var osportsliga, klena och brydde sig varken om avblåsningar, insparksplaceringar eller avstånd vid frisparkar. Stundtals irriterad stämning förstärktes av den osynlige domaren.

Nu går Kommunen på juluppehåll. Nästa match är mot Mammas pojkar. Jul-lifestylen brukar ta hårt på spelartruppen men MP har inte imponerat och vi ser matchen mest som lite uppvärmning inför det verkliga provet. De obesegrade Nr 1 Video.


/Klubbledningen

Inga kommentarer: