onsdag 11 mars 2015

Kalmar Kommun en ren mardröm för BK BK BK

David G, Hallminho, M.Bo och Mål-Pål tog hem tre nya poäng för Kalmar Kommun
FARSTA Förlust med 7-1 (3-1) och ny hattrick från M.Bo. Söndagen Division 4-drabbning mot Kalmar Kommun blev rena mardrömmen för BK BK BK.
- Det här bevisar det jag alltid har sagt, det finns fler bra lag i svensk fotboll än vi, säger BK BK BK:s spelande tränare och back.

Han var mycket dämpad på presskonferensen efteråt och valde att berömma Kalmar Kommun i stället för att kritisera sina egna.

Men bakom den spelande tränarens stenansiktet svallade säkert raseriet.

7-1 (3-1) till Kommunen efter tre nya fullträffar och därmed hattrick av Martin ”M.Bo” boll.

M.Bo är nu främste målskytt i hela division 4 och har krutet torrt så här i slutet av säsongen. Hattrick i varje match är parollen och på de sju matcher som spelats 2015 har Kommunens 28-årige skyttekung nu noterats för åtta fullträffar.

De korta shortsen är borta

Nils minns-Nils vägen med sitt 1-0 mål, säkert framspelad av nyss nämnde M.Bo. Samme minneskolumnist låg sedan bakom M.Bos 2-0 samt den hörnvariant som spelarna framställt. Efter matchen visade dock Nils upp en hittills väl dold mörk sida. Mer om den senare.

Domaren för dagen var Pasi ”Axl Rose” Prasad, Härnösand, som anmärkte på att M.Bo gjort sig av med sina korta signaturskjorts.

- Visst var det oförsvarbart. Men det här var en sådan där dag då man ändå vaknade på rätt sida och allt stämde, suckade M.Bo efteråt.

AIK-Henkes "omöjliga" målrekord på 17 fullträffar är hotat
Foto: Nenad
Att BK BK BK har svårt för Kalmar Kommun på Farstahallen Nya är dock inget nytt. Gårdagens nederlag var faktiskt lagets andra raka förlust - och i höstas vann Kommunen till på köpet motsvarande match med bara uddamålet, 1-0, Sebbe avgjorde den matchen i stor stil.

BK BK BK:s fick många bakslag i söndags, målen rullade in. Kommunen spelade säkert och det dåliga markeringsspelet ledde till att Mål-Pål, AIK-Henke och de andra anfallarna fick carte blanche på offensiv planhalva.  

BK BK BK fick viss respit då man prickade in 2-1 efter en kvart, men i andra halvlek kopplade ett respektlöst spelande Kalmar Kommun grepp om matchen på nytt med två mål på två minuter.

Och minsann var det inte M.Bo som slog till igen. 6-1 styrde han läckert in i nättaket efter att ha sträckt ut sin 189 cm långa kropp efter Hallminhos utsökta framspelning. Mål-Pål satte sedan punkt med 7-1 på matchens sista spark, trots att det från bänken skreks.
-MER MÅL NU!

/BloggredaktionenInga kommentarer: