onsdag 13 mars 2013

"Seb-Backs utvisning oförlåtlig"

BROMMA Bosphorus knäckte Kalmar Kommun, M.Bo missade öppet mål. Och pånyttfödde Seb-Back drog på sig en utvisning som Hallmer kallade oförlåtlig.

Kalmar Kommun tvingades starta med helt nytt centralt försvar mot Bosphorus på lördagen. Både David G och Back-Kalle var borta.
Seb-Back spelade genomgående stökigt och fult. Det kunde nye backkollgena Hallmer köpa.
Han var inte lika glad åt att Seb-Back l i slutminuten valde att axla  en motståndare vid nedre långsidan.
– Oförlåtligt, sa Hallmer. De gick väl och gnabbades i stort sett hela andra halvlek. Sedan kunde han inte låta bli att sätta ”pirra” för honom i en situation där bollen inte var i närheten. Det är inte speciellt smart när domaren står fem meter ifrån.
Seb-Back ville inte komma ut ur omklädningsrummet och prata med bloggredaktionen. Via ombud hälsade han att han fått ett hjärnsläpp.

Kommunen spelade riktigt hyggligt under första hälften av första halvlek men utan att vara nära att ta en mer betryggande ledning än 1-0 via Oskar O som noterade sin första pinne i den vinröda tröjan.
– Om vi inte får utdelning på perioder av bra spel så hamnar vi i frustration. Det märks tydligt, sa Oskar. Och efter misstag som leder till baklängesmål doppar vi rejält kvalitetsmässigt.
Nils Dahlberg halkade när han försökte löpa ikapp med en bollskicklig Bosphorusspelare som prickade in 1–1 med en vänster utsida ur liten vinkel.
Därefter sattes Kommunen under enorm press av Bosphorus aggressiva mittfält.

På tilläggstid i första halvlek sprang de i sidled och lurade bort Mål-Pål för att sedan lyfta in 2–1 vid bortre stolpen. Då hade det redan bränt till i baksidan av höger lår.
– Jag kände det vid bollmottagningen, så det var bara att bita ihop och ta de sista stegen på vilja, sa Mål-Pål som ligger delad två i skytteligan med två mål.
Det är samma lår som han skadade i augusti.
– Då tog det drygt tio dagar att bli bra. Nu känns det kanske lite värre. Vi får se efter röntgen imorgon hur allvarligt det är, sa anfallaren.
Kommunens andra mål i 2-4-förlusten gjordes av nyförvärvet Daniel Holmberg.
– Jag kände att jag ville testa något nytt och hittills stormtrivs jag. Nu börjar den teknik jag lärde mig i Kalmar Södra, men tappade lite i Holland att komma tillbaka när jag spelar i Kommunen.

/Bloggredaktionen

Inga kommentarer: