fredag 8 juni 2012

"Jag är inte bitter"

Mål-Pål: Ni har tio minuter på er.

NORRMALM. Tre matcher i Kalmar Kommun har bara resulterat i två mål och en vinst för tippade skyttekungen Mål-Pål.
- Vi får se vad som händer i höst, säger den nedstämde offensive mittfältaren.
Höglandssonen Mål-Pål åkte till Kristinebergs IP inför fotbollssäsongen med en framgångsrik rehabiliteringsprocess i ryggen för att ta över kommandot i anfallet.

- Jag vet att vi fick en bra start med laget, sen gick det sämre, men jag tyckte ändå att vi redde upp det efter ett tag och låg bra till på fjärdeplatsen med endast två poäng upp till tredje. Man ska ju vara som bäst efter EM-slutspelet.

Klubben och supportrarna hade dock inte samma tålamod utan i förra veckan blev Pål trakasserad på tunnelbanan.

- Jättetråkigt så klart. Att vinna matcher är det enda som betyder något och det är jag medveten om. Men jag är inte bitter. Kommunen är en fantastisk klubb med ett fantastiskt lag och det var kul att få chansen.

Gör det mesta av jobbet själv
Som i alla intervjusituationer börjar Mål-Pål med att förklara hur han arbetar. Att fotbollen är både reflekterande och handlingsinriktad samt att fokus ligger på att beröra djupa värderingar för att utveckla självinsikten.

- Så det första jag gör är att formulera ett mål och sedan direkt börja fundera över vad jag kan göra för att nå dit, säger Mål-Pål och langar iväg varsitt papper till Kommunbloggens utsända.

Han spänner ögonen, glada sådana, i oss och säger:

- Ni har de flesta svaren och kommer att göra det mesta av jobbet själva. Nu får ni tio minuter på er att tänka och svara på några frågor.

Först ska vi skatta vårt egenvärde, självförtroende och sätta ord på vad som är mest värdefullt i livet. Vi måste också tänka igenom nuläge och önskeläge när de gäller hur stora andelar hälsa, arbete, relationer och fritid som livet ska bestå av.

- Tio minuter har ni på er, säger Mål-Pål och lämnar köket för att vi ska kunna koncentrera oss.

/Klubbledningen

Inga kommentarer: