måndag 7 juni 2010

En kort resumé

Det var länge sedan bloggen uppdaterades med matchrapporter och v.k.a.-utmärkelser. Här kommer en kort resumé.


7/6: För över en vecka sedan vann Kommunen för första gången sedan Madchesterutskåpningn i premiären. Bottengänget Långbro stod för motståndet. Vi gjorde ett spel- och två straffmål. Långbros spelare är döva.

Kalmar Kommun - Långbro 3-0
Mål: Martin 2 (1 str), Bebban (str)

Veckans kommunalarbetare omgång 7:
Pål

------------------------------------------------------------------------------------

31/5: 0-0 är det överlägset mest underrepresenterade resultatet i korpsammanhang. Vi "lyckades" dock med bedriften. Gustav Sandblad stod i mål, storspelade och höll välförtjänt nollan i sin sista match innan hans alldeles egna sommarlov. Guardians överraskade. De var inte alls lika vidriga som vi hade förväntat oss efter flera livstiders erfarenhet av facistsnutar och patetiska ordningsvakter. Tvärtom, Guardians kan mykcet väl vara det trevligaste laget vi mött i årets seriespel. Vi borde dock ha vunnit matchen, men vad gjorde vi med alla chanser vi skapade? Vi missade dem.

Kalmar Kommun - Sthlm Guardians 0-0

Veckans Kommunalarbetare omgång 6:

Gustav Sandblad

-----------------------------------------------------------------------------------

24/5: Visserligen gjorde Klubbledningen ett gillande uttalande om laget "I" innan säsongen, god smak skall alltid premieras. Men sättet de vann matchen på var ett hån mot den universiella idrottens principer. Vi inledde visserligen målskyttet och spelade ut I, men historien om dess icke-vara upprepade sig. De fick ett "mål" efter en våldsam obstruktion på vår målvakt Erik som inte dömdes bort då vår, mer skämtsamme än kompetente, domare ansåg att det var "kamp om bollen". Störtlöjligt. I sista minuten gjorde "I" mål på en straff som inte ens skulle varit straff om kroppskontakt vore strängt förbjudet inom fotboll. Nederlag. Skam. etc.

Kalmar Kommun - I 1-2
Mål: Martin boll.

Veckans kommunalarbetare omgång 5:
Fille Pille

-----------------------------------------------------------------------------------


/Klubbledningen

Inga kommentarer: