måndag 3 september 2012

David G: Alla kan ju inte vara Mål-Pål


KRISTINEBERG Han hånade M.Bo i ett anonymt kommentatorsinlägg på bloggen och tryckte på egen hand dit Kommunens enda mål mot Lokomotiv i fredags.

- De var riktigt griniga i andra halvlek, men det var bara att flina åt dem. Ett underbart mål efter en suverän laginsats, sa David G som fick chansen från start som yttermitt.

Stabil match

David G var hur stabil som helst mot Serie A-konkurrenten och gjorde dessutom mål - sitt första i årets serie.

Det betydde 1-0 i den 12:e matchminuten och tillkom efter en rejäl målvaktsgroda från Lokomotivets annars stabile målvakt.

- Så var diskussionen om årets mål dödad. Eller, jag bara skojar förstås. Det var ett riktigt osexigt mål, förmodligen det fulaste jag gjort, ett Petter Hansson-mål, men alla kan ju inte vara Mål-Pål, sa den nytände vattenbäraren från Kalmar Södra.

Fortsatt förtroende

Han hoppas få fortsatt förtroende i hemmamatchen mot Rissne IF Comebacken i nästa omgång.

- Det är inte upp till mig, men tränaren borde ju ha svårt att ändra på laget efter ett sådant mål, sa David G med sitt största segerleende.

- Det är bara att nöta på. Till slut får vi väl ett nytt Petter Hansson-mål, säkert via M.Bo eller Mål-Pål, som gör att det släpper, säger David G.

Mål-Pål, som är i slutfasen på en två veckor lång träningsperiod, tog en ledig fredag och utnyttjade tiden genom att hjälpa Jam Nation-Jojjo med att dreja krukor på dennes landsställe.

Strax efter Davids fulmål fick Lokomitiv en straff efter en klockren hands i Kommunens straffområde och kunde kvittera. Bollen gick lågt strax innanför stolpen bakom nyförvärvet Ricardo i Kommunkassen. Ricardo som inför matchen avlöste Anton, som imponerade i sin andra a-lagsmatch för säsongen. 1-1 stod sig matchen ut.

Lagkapten Hallmer övertygade, liksom Bebban, 27, och Fille D, 25, som efter att Gaston tackat nej pga sjukdom, bytte vänsterytterplatsen mot den som djupledshöger bredvid Back-Kalle.

På fredag möter Kalmar Kommun serieledaren Rissne IF Comebacken hemma.

- Jag tycker att vi fick bra svar mot Lokomotiv, säger Sebbe. 

/Klubbledningen

Inga kommentarer: