tisdag 17 maj 2011

"Klubbarna svikna av Henrik Teljfosh"


Kommunens klubbledning till attack:
Påhoppet angående duschsituationen skakade många. Nu riktar Kalmar Kommuns klubbledning skarp kritik mot Henrik Teljfors.
– Klubbarna är svikna av Henjik Teljfosh, säger Klubbledningen.
I samband med förra omgången bröt sig, enligt tennisklubben, ett flertal korpspelare in i Mälarhöjdens Tennisklubbs omklädningsrum för att ta en skön, varm dusch efter matchen för att markera sin ilska mot duschsituationen vid Mälarhöjdens IP. I efterdyningarna till den attacken riktar nu flera klubbar, som hade hoppats på att kunna duscha efter Teljfosh mail i går eftermiddag, stark kritik mot Korpen Stockholms ordförande Henrik Teljfosh.
– Vi är svikna av Teljfosh som vänt ryggen åt oss. Det är stängt i de duschskrubbar som vi är hänvisade till och vi är portade på de andra ställena, och pekar på vad som hände i Bredäng.
– Titta på hur vi löste det i Bredäng och hur vi tog itu med hygienen efter matchen. Vi saknar ledare med visioner som ordnar detta i Fruängen.
”Så traditionella”
– Det är väl dags att komma till verkligheten, kan jag tycka, säger en svettig korpspelare som vill vara anonym och fortsätter:
– De är så traditionella där, men de har alltid haft det så i korpens ledning tror jag. Men man kan väl tycka att det är dags att vakna upp.
– Jag kan inte säga att jag är förvånad, men vi lever ändå på 2000-talet nu.
”Informera era spelare om detta”
Teljfosh försvar sig så här:
– Om de (duscharna) inte är öppna får ni be er domare att kvittera ut nyckel från vaktmästaren. Vänligen informera era spelare om detta, säger han i ett mail

1 kommentar:

Anonym sa...

han verkar riktigt jobbig den där heljfors