måndag 19 april 2010

Gruset 2010

Vi vill börja med att välkomna alla socialister till grussäsongen 2010. Det är Kommunens tur den här gången. Vi ställer upp med vårt starkaste manskapet någonsin. Danielsson är tillbaka efter en tid i exil. Vår nye målvakt Erik W har med sin blotta lekamen och sina Jorge Campos-teorier gjort ett starkt intryck och Den Nya Gustav har även han imponerat med sin speed och sin mustasch. tiam styrde upp en träningsmatch i lördags mot fd seriekollegan FC Söderort och efter att vi fick ordning på spelet såg det riktigt bra ut. Vi vann - kraftigt vingklippta, utan varken Brommaboysen, Danielsson eller Yannick på planen - med 2-1 och det finns många anledningar att sikta mot toppen i år.

Ikväll börjar allvaret. Förra säsongens strykpåsar i Madchester Wanderers har öppen mottagning på Bredängs IP ikväll klockan 20.30. Att vi krossade dem med 5-1 senast är givetvis skönt att ta med sig, men vårt lag i år är alldeles för stabilt för att låta något så trivialt som "underskattning" sätta några som helst käppar i vårt framgångshjul (The Wheel Of Fortune). Madchester spelar ett simpelt spel, tillsynes ganska likt vårt eget, men de är snäppet sämre på nyckelpositionerna. Vi kommer käka dem ikväll. Det kommer ske metodiskt och hänsynslöst. Kommunens lagmaskin är tillbaka. Nu siktar vi mot toppen så långt vi kan nå.

Värvningar: Eric Wetterskog mv, Gustav Sandblad a, och Danielsson allround (äntligen tillbaka).

Förluster: Divan (lägger av), Jeppe Elg (do), Kazantzidis (Lindsdals Barfota Janglers) och han Adam (betalade medlemsavgiften förra säsongen, men dök aldrig upp, enligt rapporter har han synts i Koda, som ligger någonstans i västsverige)


Klubbledningen tippar traditionsenligt tabellen:

Kalmar Kommun (Som sagt, i år är det vårt år)
Stockholm Guardians (tyvärr brukar snutfacister i allmänhet lyckas bra i korpen. De är gnälliga, saknar självinsikt och är vana vid att slå ner allt motstånd. För många inger detta respekt, för oss är de blott icketänkande marionetter åt den odemokratiska högeralliansens).
--------------------------------
I (Vi önskar att detta lag, med det vackraste namnet av de alla, följer med oss upp i Division 9, men så kommer det inte bli. Tyvärr.)
FC Absinth (Ja, vad kan detta vara? Vi vet inte men det luktar mittenlag lång väg.)
Blue Forest (Blue man Group kommer snart till Stockholm, det lär gå rätt hyfsat för de också)
Långbro Fotbollsklubb (Här har vi årets BFS Tullinge, ett ungt gäng som inte borde ha så mycket att komma med, men due to att sånna här lag brukar ha både tränare, B-lag och 15 avbytare varje match, så kommer de att klara sig kvar)
Kenneth FC (Kommer få en placering lika aspråkslös som deras namn)
--------------------------------
Madchester Wanderers (Sorry Madchester, ni imponerade inte förra säsongen, inget tyder på att ni kommer vara bättre i år.)
Tessinparken (Varje år hoppar något lag av, den här gången kommer de heta Tessinparken, ledsen killar.)

/Klubbledningen

Inga kommentarer: