onsdag 7 oktober 2009

Idag vinner vi med 10-0

Det blev succé förra onsdagen. Vinst med 3-2 och en anfallsglad fotboll som skulle göra vilken blivande allsvensk mäster som helst avundsjuk. Motståndarlaget var visserligen inget att hänga i granen, Sebbe lyckades hålla nollan i sin målvaktsdebut och han syster Sabina passade fram till det avgörande målet. Idag är det säsongsavslutning. Vi minns hur det slutade förra året. Kommunen ser alltid till att samla krafterna inför den sista bataljen, den sista matchen har för oss alltid varit viktigare än övriga säsongen. Det är nu allt avgörs. Alla minnen vi bär med oss från grussäsongen 2009 kommer baseras på upplevelsen av sista mötet. Förra året utklassade vi de redan klara seriesegrarna med 10-2. Vi är väldigt nöjda med det resultatet men i år går Kommunen "All-in". Klubbledningen och lagledningen har kommit överrens om att en rimlig målsättning är att vinna matchen med 10-0. Här kommer tre motiveringar som rättfärdigar detta mål.

- Förra året vann vi med 10-2 mot serieledarna. Idag möter vi ett lag som inte vunnit sedan höstsäsongen inleddes. 10-0 kanske rent av är att underprestera?

- Anfallsspelet. Vår nya sylvassa anfallskombo Hallmer/Andersson fungerade himmelskt och producerade tre mål förra matchen. Dessutom ryktas det om att Jeppe "Älgen" Elg gör comeback idag. Vid förra årets avslutningsmatch dundrade han in hela tre kartonger mellanmjölk, en hattrick. Kazantzidis är tillbaka efter hjärnskakningen men kommer spela i cykelhjälm.

- Sebbe Fors har slutat röka. Igår vid midnatt bestämde sig, den sedan flera år tillbaka nikotinberoende, Sebbe Fors för att fimpa för gott. De nya hälsovanorna förväntas ge effekt på försvarsspelet redan i kvällens match. Därför är även målet att hålla nollan helt rimligt.

Klubbledningen tar med guldhjälmar och Chuba-Choppsklubbor. Idag ska vi spela in oss i historieböckerna. Och som vi på kansliet brukar säga. Tafatta människor lär av historien. Kommunen skriver den.

Vill på förhand tacka för ett underbart år allesammans!

/KlubbledningenInga kommentarer: