torsdag 24 september 2009

Nu vinner vi resten

I samma stund som idrotten fotboll uppfanns föddes även 1-0-resultatet. I alla tider har riktiga fotbollslag vunnit riktiga fotbollsmatcher med det utpräglade fotbollsresultatet 1-0. Kommunen ställde igår upp med det yngsta manskapet historien. Di Äldste (Jeppe Älg, 97 samt den nyblivne 30-åringen Tiam var på jobb/hade svininfluensa), Sebbe spelade in nya rocklåtar, Henric hade skolarbete att göra, Dan är fortfarande skadad och Krisp Skurk är sleepless in Seattle. Det har var tight att få ihop folk men Klubbledningen hade som vanligt scoutat klokt och lyckades även den här gången få ihop fullt manskap. Eftersom det var länge sedan bloggen uppdaterades, låt oss ta en titt på de senaste spelarövergångarna:

Andreas Kazantzidis, 17 år. Har kommit in som ersättare för Jeppe Älg som varit borta mycket den här säsongen. Kazantzidis är liksom Älg en teknisk spelare och är den i Kommunen som har mest gemensamt med Babis Stefanidis.

Paul. Brommasonen som gärna spelar i baggybrallor och luvtröja, ser ut som ett dubstepfan på planen och spelar med samma inbitna vilja som en iller i hungersnöd.

Adam. Mycket skicklig backförmåga gissningsvis från norra Småland. Klubbledningen har scoutat honom som Henric B:s ersättare. Hittills har värvningen varit mycket lyckad och Adam ersätter Henric inomhus.

Filip "Dalarn" Dalarö. Vad Filip heter i efternamn är ett mysterium. Vi misstänker att han befinner sig i landet illegalt.

Leo. Ännu en av alla personliga assistenter som kommit och gått i laget. Leo är extra vid behov, trivs på grusplanen som en golfboll på green.

Vi vann hur eller hur matchen med 1-0. Hallmer avgjorde men missade lite senare sin andra straff för säsongen. Kommunen spelade emellanåt propagandafotboll. Jens höll tätt i egna kassen och tempot i andra halvlek var så pass lågt att det aldrig var tal om varken kvittering eller utökad ledning.

Kalmar Kommun - Team 8 1-0
Målskytt: Yannickis

Tidigare snöplig förluster:
Kalmar Kommun - BK Persbrants groupies 1-3
Målskytt: Yannick

Kalmar Kommun - Bollnäs Parasites 2-3
Målskytt: Hane Yannick, Kazantzidis


Inga kommentarer: