tisdag 9 mars 2010

Inget mera lov

Det har gått väldigt dåligt på sista tiden. Visst, Paul har gjort sitt första mål i Kommuntröjan men annars har vi mest haft den ena storförlusten efter den andra. Det enda som är relevant just nu är att vi fullföljer vår fina vinsttradition under säsongsavslutningar. Vi har gjort oss kända som laget som är sämst när det gäller, det ligger oss i fatet under seriespelet såklart, men vad gör det? Det är säsongens sista match som gör störst avtryck, det är den man minns och vill minnas efter en sådan här katastrofsäsong. Vem kan glömma 10-2-vinsten med seriesegraren Shake'N'Bake 2009? Och kan ens hjärtat hos en mångmiljonär undgå att slå några slag när minnet av 5-1-vinsten mot hobbyangolfilerna i Madchester Wanderers kommer på tal? Antagligen inte.

Klubbledningen lovar dock inga mirakel. Vi har gjort er, kära bloggläsare, så besvikna, så många gånger nu. Vi har lovat guld och gröna skogar, vi har lovat vinster och speltid för Jeppe K. Vi har lovat att fixa matchtröjor, lovat att betala domaravgiften, lovat att Henrik Teljfors ska avgå, vi har lovat men inte hållit. Nu lovar vi att sluta lova, vi lovar att börja hoppas. Att hoppas är det vackraste som finns, vi älskar att hoppas. Att hoppas gör att vi orkar gå upp på morgonen, att hoppas är att leva, att hoppas är att älska. Att hoppas är att göra en stor frukostbricka på morgonen. Klubbledningen hoppas:

1. Att vi vinner på lördag
2. Att Staffan Johansson dyker upp, är bakis, gör hattrick
3. Att Bengtsson dyker upp med nyfärgat, platinablont hår
4. Att alla betalar avgiften för grussäsongen i tid
5. Att Jeppe Elg, Adam och Kazantzidis kommer förbi och gör ett gemensamt byte
6. Att just DU kommer och visar ditt stöd för korpsveriges mest uppmärksammade idrottslag.
7. Att P-O, som sköter resultaten, ringer efter matchen och tar ett snack om säsongen som gått och, för en gångs skull, sätter upp ett spelschema i brommahallen så att det inte råder några som helst tvivel om på vilken plan våra match ska spelas.

Ställningen i den interna skytteligan just nu:

1. Martin Boll, 6 mål
2. Yannick, 6 mål

Lördag är lördag, hoppas vi ses då kära vänner!

50 14.40 FC Söderort - Kalmar Kommun Bromma Plan 4


/Klubbledningen

Inga kommentarer: