onsdag 29 april 2009

Preliminär startsjua


Så här ser den preliminära startsjuan ut. Det finns två olika förslag på spelsystem, det till vänster är en mer offensiv variant, med enbart en fast försvarare. Vi satsar på att ha mycket djup i spelet och komma runt på kanterna. Systemet till höger är mer safe och förespråkas av både Sebbe, Hallminho och Jonasson. Vi ska dock komma ihåg att det är premiär och premiärnerver gör man sig bäst av med genom att vara snabb i spelvändningarna och överraska. Låt oss satsa allt framåt, vi har så pass stabil defensiv att vi klarar det. Låt oss ta dem på sängen, låt oss vinna!
Vi börjar med vårt rutinerade, samspelta lag från förra året och värvar med våra friska nyförvärv. Läget i laget är ganska ljust men dock några skavanker. Calle "Dörren" är i London och igår på ett mindre träningspass så gjorde skyttekungen Martin Andersson illa sin tå. Men i övrigt är truppen mycket fin och lagom till premiären så kastar sig Klubbledningen handlöst ut för att tippa tabellen.

1. Kalmar Kommun (Inte mycket att säga, det enda orosmomentet är att hitta en ny Framgångsmaskin, annars ska vi ta hem det här, utan problem)
2. Bollnäs Parasites (Klubbledningen hoppas innerligt att Bollnäs Bandy går i konkurs, men en rungande 3-0-vinst i premiären för BP är respektingivande)
-------------------------------------------------------------------
3. Team 8 (Namnet inspirerat av den svenska popgruppen Club 8. En populärkulturell referens i fotbollssammanhang gör visserligen inget topplag, men Klubbledningen är oerhört lättimponerad)
4. BFS Tullinge (De har en hemsida! Typiskt mittenlag)
5. BK Grus (Att döpa sitt korplag med ett BK i början är så jävla intetsägande. Klubbledningen kokar)
6. IF Runehundra (Förlorade i premiären, men de känns farliga. Vet inte varför? Vem är Rune? Är han hundra år? Borde han då inte spela i seniorserien?)
7. IFS 88 (Klar nazireferens i namnet, Klubbledningen avskyr rasister och hårdrockare, de fick en välförtjänt förlust i premiären, tyvärr brukar sånna här lag klara sig kvar.)
----------------------------------------------------------------------
8. BK Sporthallarna (Vi tror att detta kan vara årets Solsidan. Helt klart det töntigaste namnet, fast ibland när man tänker på det blir man glad och munter, åkte på uddamålsförluist i premiären, vi tror att det blir mer av den varan)
9. Madchester Wanderers (Lite Haçienda-referenser gör inget fotbollslag. Har en bild på Ian Brown på sin hemsida och vi misstänker att de här killarna är nästan lika glada i den gula drogen som Kommunens spelare. Det krävs dock mycket talang, disciplin och fotbollskunnande för att klara av att vara ett topplag i korpen och samtidigt njuta av det goda livet på helgerna, de här grabbarna har inte vad som krävs.)

Vi lät våra supportrar tippa skytteligan och det blev jämt mellan förra årets skyttekung Martin Andersson och mittfältsmotorn Hallminho:

Martin Andersson 40% (15 röster)
Hallminho 37% (14 röster)
Jens Kirketerp 10% (4 röster)
Gustav Bengtssons långbyxor (som vi inte kommer få se röken av om han inte betalar medlemsavgiften) 8% (3 röster)
Jeppe Elg 2% (1 röst) (Här misstänker vi starkt att det är Jeppe själv som har röstat, INTE OKEJ!)

19.30 Bredängs IP! IKVÄLL SMÄLLER DET!

/Klubbledningen

Inga kommentarer: